Proficiat aan alle 264 deelnemers aan onze Teutenbosloop op zondag 7 januari 2024!

In alle vroegte en bij min of meer Siberische weersomstandigheden waren alle Boseindrunners present op ’t Herent voor de laatste voorbereidingen voor onze Teutenbosloop. Al snel boden de eerste deelnemers zich aan op ’t secretariaat, want er kon vanaf 9 u al gestart worden. Het vernieuwde parcours, met enkele kronkelige mountainbikepaadjes, kreeg veel goede reacties. Een pluspunt was zeker dat hierdoor een erg modderige strook uit het parcours kon gehaald worden en de deelnemers wisten dat wel te appreciĆ«ren. Ook de groepsstart om 10 u kon rekenen op heel wat belangstelling. En bij aankomst werd er getrakteerd op warme soep, water en fruit, zodat iedereen tevreden naar huis kon (of naar de gemeentelijk nieuwjaarsreceptie in Dommelhof?).

Wij als Boseindrunners zijn erg tevreden over de organisatie en de opkomst van de lopers en loopsters. Wij kijken dan ook al uit naar de 51ste Boseindrun op pinkstermaandag 20 mei 2024 aan de scoutslokalen van Boseind. Jij komt toch ook?

Meer foto’s